Τρομερό ξανά Αρφαρά, 1-2 το Πλατύ στη Μικρομάνη

Με δύο γκολ λοιπόν του “γερόλυκου” αρχηγού του Κώστα Φέστα, ο φοβερός και χθεςΑστέρας Αφαρών νίκησε εύκολα σχετικά με 1-2 στην Μικρομάνη τον ιστορικό – που σε λίγο θα έχει πια και αυτός το δικό του γήπεδο, μπράβο και εδώ στον Παναγιώτη Νίκα –   Ατρόμητο Πλατέος και έτσι παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, του πρώτου ομίλου της Β’ Μεσσηνίας και αύξησαν  μάλιστα την διαφορά στους τρεις βαθμούς.

Ο έμπειρος Αρφαραίος (όλοι είπαμε οι παίκτες και οι προπονητές του Αστέρα φέτος είναι από το Αρφαρά και τα γύρω του όμορα χωριά) παίκτης πέτυχε δύο γκολ στο 20′ και στο 44′ ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 87′ με τον Π. Παυλόπουλο.

Διαιτησία: Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ΑΡΙΣΤΟΣ ξανά Μάριος Καρβούνης, με βοηθούς την Τσουκάλη και την Τσαούση. Για την δεύτερη έχουν πολλά παράπονα στο Αρφαρά, καθώς τους ακύρωσε καταγγέλλουν τρία (!) γκολ ως οφσάιντ!!!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ταχταμπάς, Στέργιος, Κολσνιενιάκ (Σακκάς), Δ. Παυλόπουλος, Βαλσαμάκης, Σακκάς, Γιαννούκος (Κουτσουμπός), Δημέας (Σμυρλής), Λυμπερόπουλος, Π. Παυλόπουλος, Νίκας (Τσαμπούρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Καρτερολιώτης, Π. Χαραλαμπόπουλος, Σουλιμάς, Γιαννακούντζος, Μαρκόπουλος, Μπαράϊ, Φέστας, Βανικιώτης, Γιαννακόπουλος (80′ Καραγιάννης), Π. Καπόγλης.

  • Απών βέβαια και πάλι για τον Αστέρα Αρφαρών, ο… ευέξαπτος αρχηγός του, ο παικταράς πάντως, Γιώργος – Φούσκας  – Μπούρας!


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728