ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 Ήταν μια όμορφη, αξέχαστη & ζεστή συνάντηση που όλοι εσείς με τη παρουσία σας τη κάνατε τόσο ξεχωριστή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Αρφαρών "ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ" Αθήνας, σας Ευχαριστεί Όλους από Καρδιάς που συμμετείχατε στον ετήσιο χορό, που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 12/2/2023.
Αυτή η ετήσια συνάντηση είχε και έχει μονάχα ένα σκοπό. Να φέρει κοντά όλους εμάς που μοιραζόμαστε την αγάπη για τον τόπο μας και τη διατήρηση των στενών σχέσεων που έχουμε μεταξύ μας όπου και αν βρισκόμαστε. Αυτό το πετύχαμε με τη προσέλευση τόσων φίλων.
Η δική σας χαρά & τα χαμόγελα σας μας κάνουν να συνεχίζουμε και να σχεδιάζουμε δράσεις, συναντήσεις και εκδρομές.
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, αξίζει σε όλους τους συμπατριώτες μας και φίλους μας που προσέφεραν εξαιρετικά δώρα στη λαχείο φόρο & Ένα μεγάλο Μπράβο σε εσάς που χορέψατε, τραγουδήσατε & τσουγκρισατε τα ποτήρια σας αποδεικνύοντας ότι τέτοιες στιγμές αξίζει να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μουτεβελή


Σημειώνεται ότι στον ετήσιο χορό μας τίμησαν με τη παρουσία τους:
Από Αρφαρά: ο Κωνσταντίνος Φέστας μέλος του τοπικού συμβουλίου Αρφαρών, μαζί με τη σύζυγό του, ο Αναστάσιος Μπούρας εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Επικοινωνίας Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών και ο Γεώργιος Μπούρας (Χατζή) Έμπορος μαζί με τη σύζυγό του.
Από το Σύλλογο Φίλων Περιηγητών ο Πρόεδρος Χρήστος Χήρμπος.
Από το Σύλλογο Θεσσαλών Γαλατσίου ΑΡΓΩ, ο Πρόεδρος Γιάννης Κουσαιτης.
Από το Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας -Πειραια η ταμίας Μαρία Καίσαρη.
Τέλος μας τιμήσατε με τη παρουσία σας όλοι εσείς Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου που όμως είναι δύσκολο να σας εκφωνήσουμε έναν έναν , αλλά η παρουσία σας είναι πάντα τιμητική πάντα ουσιαστική και πάντα απαραίτητη.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728