ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.ΝΙΚΑ

 Στις 31/05/23 η Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Αρφαρών Αθήνας ''Αγ.Θεόδωροι΄΄ κα Κυριακή Μουτεβελή μαζί με τη γραμματέα κα Αντωνία Ρέππα και αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών ''Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ'' (κα Αναστασία Μπελογιάννη και ο κος Μωραγιάννης Χρήστος) συμμετείχαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ακοβιτών Αθήνας ''Αγ.Γεώργιος'', στην Τρίπολη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σκαντζό και Λαμπρόπουλο.

Με αφορμή τη πρόσφατη αδελφοποίηση του συλλόγου μας(Πρ.Συλλόγου Αρφαρών Αθήνας) με το Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας συμμετείχαμε και σκοπός της επίσκεψης μας αυτής πέρα από την συζήτηση προβλημάτων των τοπικών κοινοτήτων ήταν η εξεύρεση τρόπων συνεργασίας, με κύριο αίτημα την επιχορήγηση και δημιουργία περιπατητικού μονοπατιούΑκόβος-Αρφαρά (Αρφαρά -Σταματινού- Πελεκητό-Άνω Αρφαρά-Γκλόκοβα-Άκοβος).
Το προτεινόμενο μονοπάτι θα τέμνεται με το υπό δημιουργία μονοπάτι Ίσαρι-Μεγαλόπολη-Λεοντάρι-Άκοβος-Δυρράχι-Νεοχώρι-Γεωργίτσι, το οποίο ήδη έχει δρομολογηθεί από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στην επίσκεψη εκ μέρους του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας παρέστησαν, ο πρόεδρος Χριστόπουλος Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος Τζιαμουράνης Βασίλης και το μέλος Φουσέκης Δημήτρης.
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μουτεβελή
& το Δ.Σ.


Όλες οι αντιδρ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728