Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

 ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ

Έφυγε στις αρχές Σεπτέμβρη και προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε πολλούς. Ήταν ο τρίτος γιος του παπαΓιάννη Παπανικολάου, μετά τον πρώτο Τάκη (Παναγιώτη) και τον δεύτερο Λάκη (Βασίλη). Η οικογένεια του παπαΓιάννη θρήνησε πολλούς θανάτους. Μετά τον ίδιο και την πρεσβυτέρα Ελένη, έφυγαν οι γιοί του Λάκης, Γιώργος και Σταύρος, ο γαμπρός του Χρήστος, οι νύφες του Μαρία (του Λάκη) και Βάσω (του Λευτέρη)και ένα αγγελούδι, ο δισέγγονός του Στάυρος.

   Τελευταίος όλων ο Γιώργος σε ηλικία 86 ετών. Γεννημένος το 1937 στο Αρφαρά, τελείωσε το Δημοτικό Σχολείου, το Γυμνάσιο Αρρένων Καλαμάτας και την Νομική σχολή της Αθήνας. Ως μαθητής και φοιτητής ήταν βασικό στέλεχος του ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ, δυναμικός ποδοσφαιριστής με αθλητικό φρόνημα και ήθος. Έγινε δικηγόρος το 1965 στην Αθήνα και παρέμεινε στο λειτούργημά του με υπευθηνότητα και ηρεμία μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

   Ήταν σε όλους αγαπητός, καταδεχτικός με τους συγχωριανούς του, δυναμικός στις συζητήσεις αλλ’ όχι εριστικός. Έφυγε πλήρης ημερών. Στη σύζυγο και τον γιό του θερμά συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του.

Θεόδωρος Δημ. Λαφαζάνος

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728