Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Ο.Ε. στο Αρφαρά Μεσσηνίας-ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

 Το Σάββατο 19/11/2022 επισκέφτηκε το τόπο καταγωγής του ο κος Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής και Ευρωπαικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στη γενέτειρα των προγόνων του, όπως και ο πατέρας του και ο παππούς του συνεχίζει το έργο της κοινωνικής προσφοράς όποτε και να του ζητηθεί.

Μόλις έφτασε το Σάββατο το μεσημέρι στο Αρφαρά μετέβη πρώτα στο σπίτι του συμπατριώτη μας Κώστα Μωραγιάννη, το οποίο πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς απο πυρκαγιά.

Δέχθηκε τις ευχαριστιές της παθούσας οικογένειας για τη σημαντική και γενναιόδωρη ενίσχυση του.

Στη συνέχεια πήγε, είδε και έβγαλε φωτογραφία στην οδό που φέρει το όνομα του, ένδειξη αναγνώρισης και τιμής προς το όνομα του από τους συμπατριώτες του.

Παρακολούθησε για πρώτη φορά στο Δημοτικό γήπεδο των Αρφαρών τον αγώνα της τοπικής ομάδας. Συναντήθηκε με τη διοίκηση της τοπικής ομάδας καθώς και με το Δήμαρχο της Καλαμάτας κο Βασιλόπουλο Αθανάσιο και τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Καραγιάννη. Ο κος Καπράλος υποσχέθηκε να συνδράμει και στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του χωριού.

Μεγάλη χαρά και τιμή για το όμορφο χωριό μας, τον οποίον και ευχαριστούμε πολύ!!

Πηγή & φωτογραφίες:

Sportstonoto.gr

του Συμπατριώτη μας και διευθυντή του sportstonoto Σωτήρη Γεωργούντζο(στον οποίο έδωσε συνεντεύξη ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, επισκέφτηκε το γραφείο του, συνομίλησε μαζί του, και έχει πλούσιο ρεπορτάζ.Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728