Άρθρο του κου Καρακόζη Σταύρου-Χειρουργός Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων.

 Mία σημαντική ιατρική πρωτοβουλία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο του θυρεοειδούς.

 

Πριν από λίγους μήνες και για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα ένα επιστημονικό συμβούλιο το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα σε ασθενείς που ΑΥΤΗ τη στιγμή καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη

 

Ο στόχος του συγκεκριμένου συμβουλίου είναι η συζήτηση επί της βέλτιστης αντιμετώπισης των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του θυρεοειδούς με τη συμμετοχή διαφορετικών ειδικοτήτων, εξασφαλίζοντας έτσι τη σύνθεση των διαφορετικών προσεγγίσεων και τελικώς την εξατομίκευση της θεραπείας.

Σε κάθε συμβούλιο θα συζητούνται πέντε διαφορετικά περιστατικά, τα οποία θα αποστέλλονται από τους θεράποντες ιατρούς στη γραμματεία του συμβουλίου μία εβδομάδα πριν. Κάθε ομιλητής θα κάνει δεκάλεπτη παρουσίαση εκάστου περιστατικού και θα θέτει τα ερωτήματα στο συμβούλιο. Δύναται να παρουσιάσει πέραν του ενός περιστατικού.

Ο  Χειρουργός Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, κος Σταύρος Καρακόζης, Διευθυντής του Thyroid Surgery Clinic ΙΚΕ, συνιδρυτής και μέλος του ανωτέρω συμβουλίου στέλνει πρόσκληση σε εσάς, που είτε έχετε διαγνωστεί με καρκίνο του θυρεοειδούς ή κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπό και αυτή τη στιγμή επιθυμείτε να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση για την ιασή σας/του. Το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς θα εξεταστεί, θα συζητηθεί από τους ιατρούς του συμβουλίου και στο τέλος θα δοθεί η απάντηση στο ποια είναι η πιο σωστή ιατρική προσέγγιση για τη θεραπεία.

 

Στείλτε στο email thyroidsurgeryclinic.athens@gmail.com τα στοιχεία σας, ένα μικρό ιστορικό του ασθενούς και θα επικοινωνήσουν μαζί σας.Print Friendly and PDF

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728