''Η Δική μας Μαρία Κάλλας'' Προβολή της Ταινίας-Ντοκυμαντέρ στο Γαλάτσι

 Στις 07/05/2023 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου "Το Καμίνι", ο Σύλλογος μας είχε τη τιμή και τη χαρά να υποδεχτεί τους φίλους μας στη προβολή της ταινίας " Η δική μας Μαρία Κάλλας".

Ήταν ένα όμορφο βράδυ Κυριακής που πραγματοποιήθηκε με την εξαιρετική συνεργασία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας , της οποίας ανήκουν και τα δικαιώματα της ταινίας, η οποία είχε τη πρωτοβουλία να αναθέσει στον Ελληνοσουηδό, Πρεβεζάνο σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα τη δημιουργία της ταινίας.
Οφείλουμε λοιπόν πολλά ευχαριστώ στο Γραμματέα της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας το Κο Μπαζίγο Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία μας και παρουσία του, καθώς και τη προθυμία του να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, στη προβολή της ταινίας.
Είχαμε τη τιμή και τη χαρά να παρευρίσκονται μαζί μας, η κα Καραμπέτσου Λήδα (ανιψιά της Μ.Κάλλας από ξαδέρφη), τη κα Ελένη Ρούσση, υπεύθυνη γυρισμάτων στο Παρίσι , η οποία έχει κάνει τα φωτορεπορτάζ στο Παρίσι και στο Σκορπιό, έχει γράψει επίσης ένα μικρό κομμάτι του σεναρίου του ντοκιμαντέρ.
Μας τίμησαν με τη παρουσία τους:
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Συλλόγων Τριφυλίας κος Λούτος Παναγιώτης , ο Δήμαρχος Γαλατσίου κος Μαρκόπουλος Γιώργος, η Αντιδήμαρχος οικονομικών Γαλατσίου κα Καζαγλη Νατάσα, η Γραμματέας του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου κα Χατζηπάντου Μαρία, από το Σύλλογο Μεσσηνίων Ηρακλείου Αττικής " Ο Παπαφλέσσας" κος Γιαννούκος Παύλος -Υπευθυνος Δημοσίων σχέσεων, από το Σύλλογο Καρυών Κυπαρισσίας/ Μεσσηνίας " Άγιος Γεώργιος" η Πρόεδρος κα Σταθούλη Διονυσία, η Γραμματέας του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου κα Αγγελοπούλου Ασπασία, από το Σύλλογο Θεσσαλών Γαλατσίου " Η Αργώ" ο Πρόεδρος κος Κουσαίτης Γιάννης , από το Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας -Πειραια" Αγ.Γεωργιος" ο Αντιπρόεδρος κος Τζιαμουράνης Βασίλης και η ταμίας κα Καίσαρη Μαρία, και μέλη & φίλοι του Συλλόγου που πάντα δίνουν το παρών σε όλες μας τις εκδηλώσεις.
Σας ευχαριστούμε πολύ και θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε σύντομα σε μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις του Προοδευτικού Συλλόγου Αρφαρών Αθήνας "Αγ.Θεόδωροι".
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μουτεβελή
Η Γραμματέας
Αντωνία Ρέππα
& το Δ.Σ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728