''ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ'' -ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 Το Σαββατοκύριακο 1/7 & 2/7 2023 η Πρόεδρος μας Κυριακή Μουτεβελή,(μαζί με το μέλος του ΔΣ κο Μουτεβελή Δημήτρη και τον κο Μαούνη Κωνσταντίνο, επίσης μέλος του Συλλόγου μας) έπειτα από πρόσκληση που λάβαμε από τη κα Μπελογιάννη και τον κο Ζαλαχώρη, (του τοπικού Συλλόγου Αναγέννησης Αρφαρών), πήρε μέρος στα γυρίσματα εκπομπής στο τόπο καταγωγής μας στα Αρφαρά Μεσσηνίας. Από Τόπο σε Τόπο, ονομάζεται η εκπομπή του κου Χρήστου Μυλωνά που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στο κανάλι της Βουλής κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι. Ο κος Μυλωνάς είναι ο αρχισυντάκτης και παρουσιαστής της συγκεκριμένης εκπομπής που προβάλλει τα ήθη, τα έθιμα, και τη πολιτιστική κληρονομιά της πατρίδας μας, με οδοιπορικά, αφιερώματα σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να αναφερθεί με λίγα λόγια η ιστορία του Προοδευτικού Συλλόγου Αρφαρών Αθήνας που χρονολογείται από το 1964.
Είμαστε πάντα ανοικτοί σε εκδηλώσεις και δράσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν το τόπο καταγωγής μας , την ιστορία του τόπου των προγόνων μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μουτεβελή

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728