Αθάνατος ο Σπύρος ΚαπράλοςΕκπρόσωπο μετά από 3,5 χρόνια απέκτησε ξανά η Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξελέγη μέλος των «Αθανάτων», στη διάρκεια της Συνόδου στη Λωζάνη.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι 60 από τους 64 «Αθανάτους» ψήφισαν υπέρ της ένταξης του παλαιού πρωταθλητή της κολύμβησης και του πόλο στην ανώτατη αρχή του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τόσο τον Πρόεδρο Τόμας Μπαχ, όσο και τα μέλη της ΔΟΕ για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι για μένα πραγματικά σπουδαία η τιμή να είμαι εκπρόσωπος της ΔΟΕ στην Ελλάδα και θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, για την ανάπτυξη του Ολυμπισμού και τη διάδοση του Ολυμπιακού ιδεώδους στη χώρα μου, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους αθλητές μας που προπονούνται σκληρά σε καθημερινή βάση, για να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό. Επίσης η Ελλάδα θα αποκτήσει ξανά δυνατή φωνή μέσα στο Ολυμπιακό κίνημα, όπως αρμόζει άλλωστε στη χώρα που γέννησε τον Ολυμπισμό», δήλωσε ο κ. Καπράλος

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728