Γ'ΣΤΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ-ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ-Ι.ΝΑΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

'Επειτα από πρόσκληση της Παμμεσηνιακής Ένωσης Αθηνών και του Προέδρου κου Γιώργου Μουνδρέα, είχαμε τη τιμή να παρακολουθήσουμε στις 17/03/2023 τη Γ'Στάση των Χαιρετισμών, στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι.Ναό του Αγ.Διονυσίου του Αρεοπαγίτου(Πολιούχο των Αθηνών), την οπόια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κος Χρυσόστομος, ύστερα από αίτημα του κου Γ.Μουνδρέα.

Παρόντες ήταν ο Εξοχότατος τ.Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κος Προκόπης Παυλόπουλος, ο κος Στάθης Αναστασόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα & Αναπτυξιακών Νόμων Περιφέρειας Πελοποννήσου, βουλευτές της Μεσσηνίας, εκπρόσωπος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, πλήθος Μεσσήνιων της Αττικής, τον δικό μας σύλλογο εκπροσώπησαν η Αντωνία Ρέππα & η Έλενα Λαφαζάνου.

Ευχαριστούμε πολύ και σύσσωμο το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Αρφαρών Αθήνας ''ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ'' είναι χαρά του και τιμή του να συμμετέχει σε προσκλήσεις , συναντήσεις, μεταξύ συμπατριωτών και να γνωρίζουμε πρόσωπα με καλή διάθεση και αγάπη για το τόπο μας.Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728