ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 Πλούσιο το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων στα Αρφαρά Μεσσηνίας. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών ''Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ'' οργάνωσε μια σειρά εκδηλώσεων, ξεκινώντας τη Πέμπτη 11/8/2022 με τη θεατρική παράσταση ''Για ποιόν χτυπά η κουδούνα'' που ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου , στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αρφαρών.

Στις 12/8/2022 πραγματοποιήθηκε πεζοπορία, ο Γύρος των Αρφαρών, με συμμετοχή μικρών και μεγάλων, ντόπιων και επισκεπτών.Στις 13/8/2022 στη κεντρική πλατεία Αρφαρών είχαμε το Πολιτιστικό Παραδοσιακό Αντάμωμα, αφιερωμένο στη Μικρά Ασία και τα 100χρόνια Εθνικής Μνήμης. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας, από το Σύλλογο Φίλοι της Μεσσήνης, και από το Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών Η Αναγέννηση. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση μίλησαν ο Θεόδωρος Δ. Λαφαζάνος(Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου) & η Μητράκου Αργυρώ (Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας).

Στις 14/8/2022 πραγματοποιήθηκε Ποδηλατική Βόλτα ξεκινώντας από Αρφαρά-Πήδημα-Λυγεριά-Άγιος Φλώρος-Αρφαρά.

Στις 16/8/2022 στη κεντρική πλατεία Αρφαρών ο Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ, ανέλαβε την οργάνωση της μουσικής βραδιάς με Λαική Ορχήστρα και πλήθος κόσμου.

Σε όλες τις εκδήλωσεις παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας (Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών Αγ.Θεόδωροι Αθήνας) Κρέπης Αθ.Γεώργιος,καθώς και το μέλος Λαφαζάνου Ι. Ελένη,  η Πρόεδρος Κυριακή Μουτεβελή τίμησε με τη παρουσία της τη μουσική βραδιά στις 16/8.

Και του χρόνου με Υγεία και περισσότερες εκδηλώσεις.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728